Brolægning og støbning

Heraf levere vi også brolægning og andre belægninger Uanset om du ønsker en imponerende indkørsel, en hyggelig terrasse eller en funktionel gangsti, kan EAHS hjælpe dig med at realisere dine drømme.  

Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulent besøg, design og tilbud. 

 • Profssionel levering og udførelse 
 • Høj kvalitet af materialer
 • Uforpligtende tilbud og Konsulent besøg

 

Brolægning

Vores belægningsløsninger tilbyder smukke og holdbare overflader, der kan forvandle din have eller udendørsareal. Vælg mellem forskellige materialer, farver og mønstre for at skabe den perfekte belægning, der passer til din stil.

 • Natursten
 • Brosten
 • Chaussesten
 • Betonsten

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!

Støbning

EAHS er specialiserede i støbning af forskellige elementer, der forvandler din have, terrasse eller indkørsel til et æstetisk tiltalende og holdbart udendørsområde.

Fra støbte gangstier, terrasser og indkørsler til støbte fundamenter og afskærmninger – Beton støbninger er designet til at være slidstærke og modstandsdygtige over for vejrforhold, der sikrer langvarig skønhed og holdbarhed.

 

Anlæg af Gangsti, indkørsel, og parkerings pladser. 

Udover gangstier, parkeringspladser og indkørsler tilbyder vi også skræddersyede støbte elementer og belægninger efter dine unikke behov. Uanset om det er støbte fundamenter, trapper, afskærmninger eller andre belægninger, tilbyder vi en bred vifte af muligheder for at skabe præcis det udendørsområde, du drømmer om.

Vores støbning og belægnings tjenester kombinerer æstetik, funktionalitet og holdbarhed for at skabe udendørs overflader, der vil stå imod tidens tand. Lad EAHS være din pålidelige partner i at skabe smukke og holdbare udendørsområder, der vil berige dit hjem i mange år fremover.

  Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud!

  Udfyld vores kontaktformular i dag

  Kontakt os i dag for at få mere information send os en besked herunder og vi kontakter dig indenfor 24 timer. 

  7 + 4 =